tisdag 16 augusti 2011

Lite återhämtning.

Lördagen den 12 mars... de var ju inte i går. Finns en del att ta igen.
Kan väl börja med och säga att jag fortfarande är frisk. Har vart på två kontroller och de har visat sig vara bra. Vad gör man när man blivit frisk då? Ja de frågade jag mig själv också. Det fanns en del att tänka på. Vad som är viktigt i livet och vad som kanske inte är lika viktigt. Familj och vänner så klart. Jobbet, - ja viktigare än vad man kunnat tro. Gasa med ändå bromsa. Leva för dagen och bara njuta av att stunden. Framför allt hitta sig själv igen. eller sitt nya jag. Inte helt lätt men jag har kommit en bra bit på väg. Tänkte lite snabbt återberätta sommaren. Mycket bilder så klart.

Jag vart friskförklarad... Men kände inte riktigt igen mannen i spegeln. Jag var lik någon...ja hade sett honom på tv.
Jonas Hallberg känd från tv. "Superstylisten" Kände mig inte helt nöjd med det.
Alla har säkert vart sjuk och legat i sängen i en vecka... Lägg er i tre månader. Var sjukt svag på alla vis i början. Fysiskt som psykiskt. Hade gått upp 10kg och hade noll kondition.
Hela april och maj gick åt till träning. Tränar fortfarande men nu bara en gång om dagen.


Köpte ny lägenhet samma vecka som jag vart frisk. Flyttade tillbaka till Sjöstaden igen. Jag och Sofia går på riktigt åt skilda håll. Bilden är på mig och Jimmy i back-kameran på latsbilen. Foto: Mattias Lundin.Inann jag börjar jobba får jag äran att föreläsa ett par ggr. ihop med Magnus Wennman för utsälltningen och årets bild.


Dags att börja jobba igen. Stor glädje. Jag och Mattias var nog den jag spenderade mest tid med under föregående år, då vi följde kungafamiljen på alla deras resor. Nu var det dags att börja där vi slutade.
Första artikeln från ockelbo vart väl inte riktigt vad jag tänkte mig. Jag gör mig bättre bakom kameran än framför.


Jag har träffat världens skönaste tjej som är pilot. Vilket gör mig til CO-pilot. Här är vi på väg ner till Öland på mer kungligt jobb.För att miljökompensera för flyget och för att jag ska gå ner några kilon till har jimmy och jag köp oss en varsin cykel. Kolla på Jimmy så ser du hur lycklig han blev av det här...Nej de är inte alls sadel ;)
Eftersom varken Wennman, Bardell eller Jimmy ville åka på landskampen mellan Sverige-Moldavien i fotboll fick jag åka... Då hade man blivet 4:e fotograf helt plötsligt. Men jag var lika glad för det =)
Från Europas fattigaste land till ett av världens rikaste länder åkte jag på mig första semester efter att jag blivit frisk. Dubai. Bakom mig världens högsta hus.
Där drack jag även min först öl efter sjukdomen. Insåg direkt att det var något jag inte tyckte om längre. Är numera nästan helt nykterist. Har även slutat snusa... Så nu har jag inte laster.Hem och avbryter semestern för Viktoria dagen. Jimmy hade blitt sjuk så jag får åka till Öland i stället för honom. Tillsammans med Gustav Mårtensson och Mattias Sandberg. Mattias Lundin kikade även han förbi.


En sväng till Nice och Monaco ihop med Mattias Sandberg.

Efter det lite mer sol på Mallorca.På väg ut till Urbans Ö utanför vaxholm. Urban är grym och har vart ett stort stöd för mig under tiden jag vart sjuk. Han jobbat ungefär lika många år på Aftonbladet som jag levt.
Jimmy har också flyttat. Så vi bor väl grannar kan man säga. Ett par hundra meter är det. Så det har ju blitt en del grill i sommar.


Smögen/Kungshamn.

Sol och bad. Vattenskoter och båt. Fiske och dykning.
Vad är det man säger- Efter regn kommer solsken. Två veckor att minnas.

5 kommentarer:

Linda sa...

Åh det var en uppdatering som hette duga! :)
Gillar't!
Superskönt att läsa att du är frisk! Hoppas du får en underbar helg nu med mycket grill, gott sällskap och skratt och sånt där som gör livet lite ljusare i kanterna :)

Malin sa...

Åh vad roligt Peter! Och vilken fantastisk bildkavalkad! Det är så roligt att se att du mår bra igen, det märks, och hoppas det fortsätter. Kram!

Johanna sa...

Fan va härligt att läsa keep on going!! Kram Johanna

Gluddmob sa...

Shit, jag sitter här och blir lite tårögd. Det händer ungefär en gång vart 20:e år.

Mamma sa...

Äntligen ,då har man lite att göra igen, bra skrivet kram kram