torsdag 9 september 2010

Missbrukare.

Hej jag heter Peter jag är... Ne inte alkoholist, men jag dricker som satan. Känner att det här måste få ett slut snart. Vissa, röker, snusar ja alla har sina laster. Jag över konsumerar dryck på petflaska. Ca. tre flaskor om dagen köper jag när jag är ute och åker med min bil. Efter jag druckit upp dem så kastar jag dem i baksätet. Efter en vecka så är det stört omöjligt att nyttja bakre sätena i bilen då det ser ut som en återvinningscentral. På vänster sida har jag flaskor i hårdplast, på höger sida har Mc donalds take away påsar, i mitten kör jag random skräp. Recycling helt enkelt.
På ett år blir det Ca. 27 000kr på vatten som annars finns gratis i kranen. De är inte okay.
Vatten på flaska med konstiga smaker och diverse vitamindrycker har blivet vår tids Coca Cola och jag är en torsk. I morgon är det dags. Då slutar jag upp med att stödja den här industrin.
Återvinnings dags efter tre dagars bil åkande. De som låg under säter orkade jag inte dra loss. De får bli en del av inredningen.

Och för övrigt. Har dom sökt tillstånd för att tapetsera stan med konstiga ordspråk och visa ord som man inte behöver gått ur dagis för att fatta?! Nej just ja, de är ju dom som bestämmer =)


2 kommentarer:

Mamma sa...

Ja använd vattnet i kran, du som är ekonomisk annars, eller köp en kolsyremaskin och fyll dina flaskor själv

Klerckan sa...

Jobbar du 365 dagar om året? Stört jobbigt på Bladet nuförtiden...