onsdag 15 september 2010

Konsten att sko sig rätt.

Köpte ett par dojor i all hast för ett par veckor som jag skulle ha när det vankades kvällsjippon. Använde dem ett par gånger ooh jävlar vad man kunde ha kul i dom. De gick alltid dit jag ville även om jag var lite rund under sulorna. Det dansades med lätta fötter kan man säga.
Tog med dem nu till Kanada. Tänkte att det går alltid hem med ett par kängor här ute i vildmarken. Men de liksom kändes inge bra. Inte alls samma upplevelse som de föregående kvällarna. Höger dojjan ville inte alls de samma som jag. Den glappa och ville gå sina egna vägar.
Efter att ha snörat om, testat sjutton olika knopar och rosetter så upptäcker jag att ena är strl. 42 och den andra 41. strl 42 är ganska stort när man egentligen inte har mer än 39,5-40. Men ni vet när man står där i butiken o bara - tja, tar den här i 39! - Nej den är slut, - tar den i 40 då! - SLUT den med- Fan ge mig 41 då så ja kan gå härifrån. Kan ju säga att skon inte direkt glappade mindre när jag visste om att de var två olika storlekar. O just nu kan jag knappt gå utan att irritera mig på den jävla skon. Oh hon som sålt den till mig då, hur tänkte hon? Att jag skulle växa i den om några veckor. Eller att jag brukar trampa snett, så de kanske vore bra men en lite större höger om det oförutsedda inträffar. Va fan ska jag göra om jag trampar snett med vänster då?
Min enda tröst just nu är att jag vet att det finns en till där ute som har svårt att gå.

5 kommentarer:

Mamma sa...

Så går det när man har bråttom kram

jimmy Wixtröm sa...

Eh, sluta va så jävla känslig, finns folk som inte ens har skor. Kan inte nämna någon på rak arm såhär men det kunde ju varit värre. Kunde ju vara strl 38 på ena och 44 på andra...

jimmy Wixtröm sa...

Ä

Gluddmob sa...

Du får ta det med en klackspark. Det är ju sån't som händer när man försöker sko sig. Blir det fel har man inte en sula att göra avtryck.

Jimmy Wixtröm sa...

Gluddmob:
Skona mig från dåliga skämt!