söndag 26 september 2010

Jag var rätt smart som barn...Kom på en kul grej här som jag ofta tänker på.

När jag växte upp i Karlskoga hade dom ofta biljudstävlingar... (ja, det är bonnigt, men så var det i alla fall)

Jag fattade aldrig grejjen. Frågade pappa som förenklade det hela med att säga typ
- Den som får fram högst ljud vinner...

...och det vet ju alla, att det pappa säger är sant! Sen spelar det ingen roll om pappa sagt att killar kan få barn genom penis så var det så!

Nu har inte min pappa sagt det, bara så ni vet... Däremot sa han att jag skulle dö när jag hade printat mitt huvud i kopieringsmaskinen, så mitt liv gick i revy redan vi 7 års ålder men det tar vi en annan gång...

Jag hade ju själv en klassik bandspelare hemma med dubbla kassetter vilket betyder att man kunde spela upp ljud från det ena och sen spela inte på det andra. Den hade väl förmodligen en mic på sidan , eller va fan vet ja. Skit samma. Den va DYNG cool då!

Då kom jag på den geniala lösningen för att vinna tävlingen så kunde man börja med att spela in på hög volym, sedan spela upp det inspelade bandet igen på ännu högre volym och sen fortsätta så.

Efter ett par rundor skulle man enligt min tanke fått ett sånt jävla sjusuperljud att kineserna på andra sidan klotet börjat undra vad fan "Fångad av en stormvind igentligen betyder och enkelt skulle jag kamma hem varenda billjudstävling på planeten!

Så blev det förstås inte, jag gillar ju inte musik. Men nu vet ni, jag hade kunnat bli världsmästare om jag velat!

Så dä så!

1 kommentar:

Mamma pappa sa...

Pappa och jag fick oss ett gott skratt, ja du är smart och rolig, kram från oss