torsdag 30 september 2010

Bakom varje framgångsrik fotograf står familj och vänner.

Ni som läser Aftonbladet kanske såg den här bilden i tidningen för någon dag sedan. Den är tagen mitt på dagen i en tunnelbanevagn söder om Stockholm. Det är en fin bild, man stannar upp och kollar till. Stannar man däremot upp och tänker till så kan man ju fundera - Va fan är inte Liam på dagis för. (Ja vet Anna vi borde frågat dig) Har Oskar börjat hålla på AIK och varför i hela världen sitter Idol Alice och gömmer sig bakom en chihuahua. Ja varför ställer man upp på något sånt här. Lätt så här ligger de till.


Liam: Vi behövde ett barn till bilden och han är skit lätt att kidnappa när han är på dagis. Bara säga - Hej, jag är Liams nya pappa, tänkte han skulle få komma hem lite tidigare idag. Liams tjänster kan man köpa ganska billigt. Han får en påse bilar och en hundring så jobbar han gärna en heldag. Han är ganska bra att löneförhandla med dessutom. -Liam vill du har fyra tjogolappspengar eller bara en hundralappspeng. JA ni vet ju vad han valde. Vem skulle inte tagit fyra istället för en.

Oskar: Han gillar att vara med där det händer. Han är ju även singel. Att vara med på ett uppslag i Sportbladet som en skön snubbe som håller på AIK kommer ju självklart gynna honom ute på krogen sen. Sen när uppståndelsen lägger sig så kan han bara lägga ut bilden på sin blogg och få lite sköna ringar på vattnet.

Peter: Jag tycker de är skitkul att synas. Det är därför ni har sett hundra bilder på mig i kostym sista dagarna på bloggen. Jag gillar mig själv helt enkelt. Sen kan de ligga något i att om jag är med och hjälper Jimmy så har jag en upp på honom när det dags för mig att plåta något där jag kan behöva hjälp. Då kan han inte säga, -nej! Okay då, jag hade ingen val. Han hota mig med stryk.

Johanna: Jimmy - Älskling åker inte du direkt från din praktikplats i Södertälje i tre timmar med lokaltrafik och 20 minuters rask promenad där i från, utan att äta och spelar Liams mamma på min tunnelbanebild.... Jaa då ser jag att vi kan ha ett problem. Kanske inte vi kommer att gifta oss en vacker dag...

Idol Alice: Ja ni, har faktiskt ingen aning hur hon egentligen hamnade på den här bilden. Jimmy kanske ringde och sa. - Fan Alice, nu har jag fixat det. De här kan bli ditt stora genombrott. Jag tänker mig dig intryckt i ett hörn på en tunnelbanevagn med ett gäng andra puckon och två coola hockeyspelare i bakgrunden. - Va tror du, de blir ett uppslag i Sportbladet.
Eller så är hon bara en väldigt för snäll vän.


En sån här härlig plåtning avslutas alltid med en gruppbild.
Om ni vill se Aftonbladets Web-tv hur de gick till bakom kulisserna borde ni trycka <----HÄR---->

6 kommentarer:

emelie sa...

bra jobbat, skön bild!

Alice sa...

Jag är bara en väldigt för snäll vän typ...

Mamma sa...

Klokt sagt, det viktigaste i livet är familjen och sen de riktiga vännerna, snyggt jobbat kram

Peter sa...

Alice, vilken flight åker du till Kina nästa vecka? dag, tid flygbolag. Att du sitter i first, de visste jag redan ;)

Stoffelito sa...

Ni öser ju ut grymma bilder hela tiden, kan ni inte uppdatera eran hemsida med lite nya bilder? Vore grymt kul att se.

Peter sa...

Tack Stoffe. Jo det är väl dags att uppdatera den lite =)
Ska prata med redaktör Jimmy om det.