fredag 6 augusti 2010

Nu ska ni få höra…

Nä, det blev inga uppdateringar för mig under semestern. Sorry för det. Men jag tänkte ändå dra lite snabbt i bildväg vad vi har pysslat med.
Först var vi ju på Smögen. Men det har ni redan sett massvis med bilder från som Pättä och Mimmin (Noels tolkning av småbröderna) har lagt upp.
Men innan bilderna – måste bara berätta om familjen "ingen mer camping ever".
Jo vi hade ju hyrt husbil och grejer. Skulle ut på värsta trippen runt i Sverige. Gick väl sådär. Efter ett dygn packade vi in oss och drog tillbaka till Karlskoga i stället. Totalt kaos. Noel skrek så fort han satte sig i barnstolen i husbilen. Noel VÄGRADE somna innan halv ett på natten. Motorljudet nådde högre decibel än en heavy metal-konsert redan vid 80 km/h. Liam höll på att få spel så fort han vaknade om han inte blev utsläppt ur bilen på momangen. För att inte tala om all jävla lera på campingen, äckliga toaletter och duschar.
Aja, nu har vi tagit lärdom i alla fall, som farbror Nilsson skulle ha sagt. Nästa sommar blir det charter till Bamseklubben på nån solig ö i Europa. Frukosten framdukad varje morgon. Städar gör nån annan.
Hur som helst, här kommer några bilder…

Skara sommarland. Liam som förstepilot och Noel som, ja, fripassagerare eller nåt. Total lycka.


Liam drog nog tio omgångar i radiobilarna på Sommarland. Ingen kö. Bara att sitta kvar vid ratten.


Glädjen var total för Noel när vi ställde tillbaka husbilen och checkade in hos farmor och farfar i Karlskoga igen. Han slog sig direkt ner utanför huset, lutade sig tillbaka och bläddrade i dagens Sportbladet.


Och nu är vi hemma igen. Liam plockade fram Miffi som inte fick följa med på semestern. Och så satte han på sig Färjestad-tröjan. Helt rätt. Säsongen väntar ju runt hörnet. Lika bra att börja ladda redan nu, tyckte han.


Ska rota fram lite fler bilder framöver. Men nu bär det av till mormor och morfar på Sanda sista helgen innan det är dags att börja jobba igen. Inte så tokigt det heller faktiskt.

2 kommentarer:

mamma sa...

Jamen vi hade ju trevligt trots allt, det ska nog dröja ett tag innan vi campar också,kram kram

Gluddmob sa...

Jag prövade camping en sommar, tillsammans med mina föräldrar och en husvagn modell större. Far tyckte det var trevligt, men mor och jag vägrade att befatta oss med konceptet någonsin igen. Det är bara trångt och jävligt, och så gör man inget annat än åker och parkerar och tömmer dass och åker och parkerar och tömmer dass och åker…