måndag 23 augusti 2010

All good things come to an end, eller?

Gick in på Wixtröm-bloggen en sväng på morgonen idag. Och slogs genast av en tanke som jag tänkt många gånger innan, men alltid slagit bort som nåt dumt och tråkigt. Det kanske är dags att säga farväl till Wixtröm-bloggen? I alla fall för den äldsta utgåvan i brödraskaran. Kanske för allihopa? Jag vet inte jag, men idag när jag går in på den känner jag inte samma glädje som förr i tiden.
Jag tog tio minuter förut och gick igenom gamla blogginlägg. Kändes som att det var fan så mycket roligare skrivet då. Mer uppdateringar och mer humor och mer glädje.
En blogg ska göras av glädje. Just nu känns det som att den mest uppdateras nån gång i veckan (på sin höjd) för att man måste uppdatera med nåt.
Mja, vi får väl se vad som händer. Kanske är det här mitt sista inlägg? Eller inte. Vi får se. Låter dom här känslorna marinera ett tag. Men nu vet ni i alla fall.

4 kommentarer:

Stoffelito sa...

Nej nej nej! Stäng inte bloggen. Skäll ut småbröderna för att de är för inaktiva bara. Läser bara en blogg på nätet och det är den här. Kul att läsa och se bilder från alla resor Peter och Jimmy gör, bli avundsjuk och önska att man själv hade sånt jobb.

Mamma sa...

Fortsätt skriva det är så kul

Gluddmob sa...

Jag förstår precis vad du menar, Tobbe. Bloggar har en tendens att "ta slut". När de på något vis gjort sitt. Svårt att förklara för den som inte har någon blogg själv, men när det känns som att man börjar upprepa sig och gamla inlägg höll högre klass, ja då blir man ju inte så peppad. Om ni hittar en ny infallsvinkel på den och känner er inspirerade så är den fortfarande min favoritblogg, men om ni lägger ner så hajar jag helt och hållet. Den har varit rolig som tusan så här långt i alla fall. :)

Peter och Jimmy sa...

Dina inlägg var inte roligare förr, så om det är en tröst så kan det bara bli bättre! :D