lördag 12 juni 2010

Nu är det körigt…

Jag noterade vår trognaste läsare Gluddmobs kommentar om den bristfälliga uppdateringen på den här bloggen. Och jag är ju självklart benägen att hålla med. Det är jäääävligt dåligt just nu. För min egen del får jag väl skylla på det något pressade jobbschemat. Känns som att jag lever, äter och drömmer Fotbolls-VM i alla kanaler just nu.
När det gäller de små bröderna (ja, bokstavligt talat som vanligt) så är det väl bröllopsyra utan dess like. Senast idag fick jag skjutsa ut Jimpa till Bromma. Vad han skulle göra där, undrar ni säkert inte. Men jag berättar ändå: Han skulle hämta upp en eu-moppe som han hade köpt. Den ska han ha för att komma fram smidigt i centrala Stockholm den närmaste veckan när staden invaderas av turister. Det såg skapligt roligt ut när han rullade iväg mot stan, kan jag säga. Nu har han förvisso både kropp och längd som en mindre 15-åring, så han kommer säkert att smälta in.

Anna då, varför bloggar inte hon, undrar ni säkert inte. Men jag berättar ändå: Jo för henne har ju det här med bloggande blivit en riktigt stor sak. Hon kan liksom inte slänga in ett inlägg utan att det är genomtänkt i minsta detalj. Det är liksom konst för henne. Hon kan sitta och formulera en mening i tio minuter, och sedan skita i det för att tiden inte räcker till. Hon är alltså en riktigt seriös bloggare. Inget fel i det såklart, Annas inlägg håller ju alltid bra klass. Problemet är bara att hennes tidsram med två ungar och en timmes resa både hem och från jobbet inte riktigt lämpar sig för den stilen.

Så, var vi då haft för oss den senaste tiden. Jo, det här:


Vi har varit i Karlskoga hos barnens älskade farmor och farfar. Lekparken var poppis hos den yngsta upplagan som synes.


Noel har även fått upp lite väl hög fart på sin Bobbycar i backen utanför huset. Varför storebror tyckte att hans hockeyhjälm var passande att plocka fram.


Och så har vi ju byggt utespa och bastu också. Gött dä.

3 kommentarer:

Gluddmob sa...

Men faen, vad najs dä blev med poolen! :D

Tobbe sa...

Gludd: Jaaa för hällvättä. Så jävlarns skönt. Vi har precis varit i plurret och badat hela familjen i nästan en timme. Ungarna är lyriska. Får plaska och skvätta hur mycket de vill. Livsglädje till max. Kom ut å bada nån dag vettja.

mamma sa...

kommer snart och badar ser gött ut