söndag 16 maj 2010

Tråkigt!

Jag är förbryllad..
Nu har jag surfat runt i säkert en timme på nätet för att hitta en rolig/intressant blogg att läsa, men jag hittar INGEN.
Däremot finns det en uppsjö av tjejer som står i förvridna poser och ser ut som om de skulle kunna kissa på sig vilken sekund som helst. Nedanför bilden kommer en liten rad av text i stil med: "Detta plagg från Bluttanblö bar jag idag tillsammans med dessa underbara devarsådyrasånukanjagnästanintebetalahyran-skorna från Gå&Dö. Ibland när de känner att bloggen behöver få lite mer djup, lägger de in någon känd låt-text följt av orden "Åh, det här beskriver precis hur jag känner just nu".

Sen har vi "Fitness-Flickorna". Där kan man läsa saker som: "Idag har jag köttat (vad är det för j*vla ord?!) sönder benen i två timmar, och sen har jag druckit x antal mystiska proteinpulverdrinkar - så jorå satte blir nog grym form på SM hehe! Sen läggs det in kontinuerliga muskel-spännar-bilder på dagsformen.

Nej, fy fanken bloggarna är TRÅKIGA nu för tiden. Är det någon som kan tipsa om någon rolig blogg som är värd att börja följa?

PS. Gluddmob, om du läser detta - kan du inte börja blogga igen? Det var ju så roligt! DS.


10 kommentarer:

alex sa...

min!

Fibrotjej sa...

Vill du garva läppen av dig så rekommenderar jag varmt Monas Universum!

http://monasuniversum.blogspot.com/

Anonym sa...

http://hanmedstorth.blogspot.com/

den här tjejen skriver helt underbart, om känslor, relationer och livet.

Anonym sa...

alex schulman
calle schulman

finns inga bättre!

Gluddmob sa...

Jag har funderat på att dra igång någon ny form av blogg. Jag vet bara inte vilket tema den ska ha den här gången. Jag har haft en singelblogg, en Karlskogablogg, en idiotblogg, en hemlig blogg, två-tre mikrobloggar om allt möjligt, en blogg om Elsa, en blogg om Solna, en fettoblogg och en blogg om Liljeholmskajen. Många bloggar blir det.
Jag meddelar mig så fort jag kommit på vad min nya blogg ska handla om.

Anna sa...

Tack för alla tips!

Varma Hälsningar
Anna

Tobbe sa...

Anna för fan – Varma hälsningar????
Vad är grejen med det? Är du 75 år? Eller är du biståndsminister?
Kom igen nu – ett tack eller vi hörs eller hygglo eller vad som helst hade funkat bra.

Anna sa...

Tobbe!
Om jag vill skriva "Varma Hälsningar" så gör jag det, hur mycket jag vill! Det ser trevligt ut tycker jag, formellt men trevligt. Sån är jag.

Varma Hälsningar
Anna

Tobbe sa...

T
Ö
N
T

Gunnarsson sa...

Vad kan vara bättre än Marklund (http://aldrigstilla.blogspot.com/), Bardell (http://bardello.blogspot.com/), Axman (http://olaaxman.blogspot.com/) & Nilsson (http://dnilssonstorys.blogspot.com/).
Det är allt som krävs.