torsdag 11 februari 2010

13 299kr

13299kr, varken mer eller mindre. Det är precis så mycket mitt streck på magen är värt enligt Försäkringsbolaget.
Opererade mig för fem år sedan och tog ut en inflammerad blindtarm. Efter det så vart det infekterat igen, så vi fick man skära upp magen en gång till. Fast efter den gången sydde vi inte igen hålet, utan de fick självläka. Därav mitt fina ärr.
Skickade in journaler och bilder till försäkringsbolaget för att få ut pengar för vanprydande ärr som det så fint heter. Efter deras bedömning var det alltså värt 13 299kr.

Jag förstår verkligen inte hur de räknade ut det på kronan. Jag pratade med Jimmy senare idag och berättade om ersättningen. Han tyckte att det var på tok för lite och yrkade på att jag minst skulle ha 13 338kr. Får väl se om jag ska överklaga. Annars kanske Jimmy kan lägga det sista ur egen ficka.

2 kommentarer:

Jimmy Wixtröm sa...

Haha Peter R ,, kul. humor.

Gluddmob sa...

Stört. En exflickväns kompis fick ett finger lite snedopererat (man kunde knappt se att det var snett om man inte tittade skitnoga) och fick 200 000 spänn i kompensation för det. Med den måttstocken borde du ju rimligtvis vara miljonär vid det här laget, med tanke på hur stort ärr det är. Kanske är för att det inte påverkar funktion eller nåt skit...