tisdag 19 januari 2010

Yasu, ni var på ragi?

Förlåt för den värdelösa rubriken, kunde inte låta bli.
Hur som haver – undertecknad och fru Wixtröm fick välbehövlig tid på tu man hand i helgen när min otroligt snälla mor och hennes goa kompis Nina kom till Stockholm och tog hand om gangsterungarna. Tusen tack för det.
Dygnet i frid spenderades som sagt var på Yasuragi – det japanska spa-hotellet i Saltsjö-Boo. Och jävlar i min låda vad det slappades. På med den obligatoriska Yukatan (morgonrocken) och sedan var det bara att mysa runt i alla varma utomhuskällor, ångbastu, frukthörnor och fantastiska, japanska restauranger.
Kan verkligen rekommendera alla som är i akut behov av lugn och ro ett besök ute på Hasseludden. En helt annan sak än vanliga spa som Selma eller Nynäs Havsbad. Dock så bor vi ju tyvärr i Sverige – och i Sverige måste allt med lite lyx och flärd kosta minst en månadslön. Ett dygn på Yasuragi skulle ekonomiskt lika gärna kunna vara en hel weekend på Spa hotell i Riga, med flyg, boende, mat och hela konkarongen.
Lyckades få en bild på Anna i morgonrocken i alla fall (finns ingen på mig som tur är). Hon blir nog inte skitglad när hon ser att jag har publicerat denna, men med tanke på bilen som Jimmy la ut i hans senaste inlägg så känns ju det här som en fis i rymden på pinsamhetsskalan.
Måste även få avsluta med den fantastiska kommentar som Jimpas sambo Johanna klämde ur sig när hon hörde att vi skulle åka på Yasuragi och frågade dem som varit där vad de tyckte om det…
"Det känns ju väldigt japanskt, där inne."
Åh fan. Tack för tipset…
Utsikt över havet från hotellrummet…

2 kommentarer:

Mamma sa...

Det är ni värda, förstår hur jobbig er vardag är. Jag kommer åter, nästa gång ni behöver egen tid kram Mamma

Anonym sa...

ser gött ut....