lördag 5 september 2009

Tobbe vs Lasse Anrell

Idag firar jag och Tobbe fem år tillsammans,
Fem år fyllda av kärlek, barn, bröllop, hus och faktiskt helt utan svartsjuka och rivaler.

Förutom Lasse Anrell då..

Ända sedan jag var sexton år, har jag fascinerats av Lasses vassa penna, och jag glömmer aldrig den dagen då jag satt på ett cafe' i Globen utanför Aftonbladet, och vem stegade förbi om inte självaste Lasse Anrell?! Rent reflex-mässigt drog jag upp handen i en hälsning och kväkte ur mig ett "Tjenare Lasse!" Artig som han var, hälsade han lite förvirrat tillbaka och hastade sedan vidare in på redaktionen. Döm av min förvåning när Lasse fem minuter senare kommer tillbaka ner, går fram till den chockade, blonda sextonåringen (jag) och överlämnar ett signerat ex av boken "SPORTGRODOR" författad av Lasse själv naturligtvis. Lyckan var total.

Detta har jag levt på sedan dess, och jag tar varje tillfälle i akt och berättar om denna makalösa händelse, särskilt eftersom jag vet att Tobbe tycker att detta är fruktansvärt irriterande, och Tobbe har självklart fått höra om det otaliga gånger.
Till saken hör alltså att både min man och hans två bröder jobbar tillsammans med denne legend på Aftonbadet dagarna i ända. Okej, nu fortsätter vi…
Så fort herr Anrell kommer på tal, ser jag till att dra upp detta och jag talar gärna om Lasse som en vän - vilket kan reta bröderna Wixtröm till vansinne (fantastiskt roligt för mig!)
"- Anna, du känner faktiskt INTE Lasse!!" får jag höra vid flertalet tillfällen.
"- Du, Lasse och jag är riktigt tighta, jag fick en bok av honom en gång." brukar jag kontra.. Och Tobbe blir så irriterad på mig att han nästan måste lämna rummet.

Lasse, du är nog den enda som skulle kunna komma i mellan mig och Tobbe.
Du har en speciell plats i mitt hjärta;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du e för jävla rolig anna!

Mera bloggande från dig vill vi ha

Niklas sa...

Klockrent!

Gluddmob sa...

Ett tips till Lasse om den här bloggen vore väl rimligt?

Jimmy Wixtröm sa...

Gluddmob:
Lasse har redan läst inlägget och har via mail till mig hälsat att det var det överlägset bästa inlägget i Wixtrom Bloggens historia!

Han skickade även en E-Kram till henne!