tisdag 18 augusti 2009

Seeegt…

Nä, det känns inte riktigt som att den här bloggen har lyft sig igen efter sommar och semester. Vet inte riktigt vad det beror på dock. Känns förvisso som att både Peter och Jimpa har gått ner sig rejält i bloggtorkans land, men vadå, varken jag eller Anna har väl levererat några Stora Journalistpriset-vinnande inlägg heller.
Dessutom känns det liiite liiite som att den här Just nu-funktionen har tagit över. Och det glädjer ju inte en knubbig värmlänning som jag som har sysslat med ord och skrivande hela mitt liv, men förmodligen de två bildvirtuoserna till småbröder.
Nåväl, så vad har hänt den senaste veckan? Här kommer i alla fall en lite update i form av bilder med korta texter. Under tiden som ni kollar på det så går vi som gör den här bloggen och ställer oss i ett hörn och skäms:

Förra veckan var vi på en mycket fin begravning i Karlskoga då vår älskade farfar Sverre fick sin sista vila. Noel tyckte precis som oss andra att det var jobbigt med alla tårar, och bad därför att få låna farbror Peters (eller är det Jimmys?) fräcka rymdglajor.


Senare under samma helg tog sig Anna upp på wakeboarden för andra gången i sitt liv. Hon är allt bra stark i båda armar och ben min fina fru. Dock är det fortfarande oklart varför hon envisas med att ha wakeboarden på bredden i stället för på längden som det ska vara.


Sedan började jag jobba igen. Det var rätt tomt och ensamt på jobbet de första dagarna eftersom de flesta fortfarande var på semester. Men på eftermiddagen första dagen hände det helt plötsligt saker i det tysta kontorslandskapet. Då kom den mäktige mediaprofilen som står bakom killen i svart på besök. Ser ni vem det är? Den som gissar rätt får Jimmys snik-Audi.


I söndags var Liam hemma hos sin tjej och lekte. Yepp, han har en tjej, i alla fall om man frågar honom. Hon heter Miranda. Och man måste ju säga att han redan har bra smak och tycke på den fronten. Pappa är stolt.


Givetvis ville han hitta på något roligt med sin tjej, så de drog till Andys Lekland i Sickla där Liam inte alls visade sig vara mannen i förhållandet, utan tvärtom höll sig i kanterna på rutschkanan när vindsnabba Miranda passerade förbi. Senare skyllde han dock på att han hade fel byxor på sig för ändamålet. Pfff, dra den om Rödluvan också.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det e ju såklart Robert Aschberg!

Anonym sa...

kan det vara Hans Fahlén?

Tobbe sa...

Tobbe: Anonym nummer ett visade prov på ypperliga kunskaper inom ämnet smygfotade kändisar. Det är mycket riktigt Robban Aschberg som står och trycker i köket.

Gluddmob sa...

Men nu är det allt en vääääääldig stiltje här. Kudos till äldste herr Wixtröm för att han åtminstone gjort ett inlägg. Men annars händer ju noll. Inte ens just nu-funktionen verkar uppdateras. Det här är ju dagens höjdpunkt vanligtvis... :(