tisdag 23 juni 2009

Vi hade i alla fall tur med vädret – Wixtröm version!

Årets semestrar har väl inte riktigt fallit ut på det sätt som familjen Wixtröm hade räknat med hittills.

I maj skulle vi åka till Cypern med vännerna familjen Berglund på en riktigt härlig all inclusive-resort. Det slutade dock i att vi fick ställa in alltihop när Christian kom med i landslaget (vilket ju var grymt kul i sig) och jag själv blev tvungen att jobba som fan under VM då vi sände 4o matcher på två veckor på min tv-kanal på Aftonbladet (vilket inte alls var lika kul.)

Och i går var det dags för oturen att visa sig från sin bästa sida igen. Vi och svärföräldrarna skulle ha åkt på en resa planerad sedan länge till Annas syster Elin och hennes kille som bor i Dortmund i Tyskland. Liam skulle få åka stor båt och var ivrig. Jag och Ricke (svärfar) var lika ivriga vi över att få fylla upp bilarna till bristningsgränsen med öl och vin och få köra hur fort vi ville på Autobahn.
Men så kom magsjukan. Och som den kom också. Både Ricke och Lotta låg fullkomligt däckade i soffan på morgonkvisten vid halv fem när vi skulle packa oss in i bilen. Inget att göra. Bara att ställa in allt.

Så nu är vi hemma på Vendelsö igen och har det skönt i solen. Men inte så länge. Nu blir det nya äventyr. Nu jävlar ska familjen Wix bli svennebanan så att det sjunger om det. Pappa Tobbe har nämligen bokat en husbil mellan torsdag och måndag. Västkusten here we come. Ska bli otroligt intressant att se hur detta ska gå. Räkna med uppdatering i ämnet på bloggen framöver. Om vi nu kommer iväg. Det kan ju bli så att regeringen förbjuder alla husbilar inom två dagar. Eller att det kommer farliga utsläpp från kärnkraftverk i Ryssland som gör att vi måste stanna inomhus den närmaste veckan.

Den här sköningen ska ta oss runt på Västkusten de närmaste dagarna:

3 kommentarer:

Mamma sa...

Vi ses på Smögen, det ska bli kul, nu kan inget mer hända kram mamma

Nicke Karlsson sa...

Nej, nu borde semestern vara säkrad. Lova mig att du håller dig ifrån badmintonspel bara... Med din otur vore det INTE en bra idé!!!

lisa sa...

Tror att ni kommer få det toppen på er husbilstrip!