tisdag 2 juni 2009

Med risk för att låta gubbgrinig

Har ni tänkt på hur jävla sjukt de är? Lastbilarna som åker omkring i stan med en massa fulla och dryga studenter bak på. De skriker, gapar o spelar hög musik. Till vilken nytta då???
Jag fattar ju att det firar, men är det någon som bryr sig?
Tror knappast deras föräldrar står där på Hamngatan utanför NK och tänker "gud var dom är fina" Nej dom är bara i vägen!!!
Tänk er japanen som kliver av Arlanda Express. Går runt hörnet ut på gatan. Där står han och ska få sitt första riktiga intryck av Sverige och Stockholm. Innan han ens hinner få upp sin kamera ur väskan börjar musiken att dåna. -Var är boxen, där är boxen. da da da- Förbi kommer en lastbill full med björkar. Där tjejer i kort kort och rinnande maskara. Grabbar med backslick och rödvinsfläckar på skjortan, - skriker Fy fan vad vi är bra, för vi har tagit studenten. Fan va säkra dom är, de klarar ju bara 98% av Sveriges belofkning. De kastar vattenballonger och tomma chamapagneflaskor mot honom. Vad fan ska han tro?!
Med riska för att låta gubbrgrinig. Men det måste ju finnas något vettigare att göra på sin student...

Jimmy tog studenten 2004. Efter det satsade han dirket på att bli världens äldsta 86a och blev en mönsterelev inom det ämnet.

Inga kommentarer: