söndag 14 juni 2009

Förlåt allihopa… vi lever igen!

För första gången sedan Wixtröm-bloggens begynnelse för något år sedan har det gått flera flera dagar utan ett nytt inlägg. Det är givetvis inte okej på något sätt. Det är helt förkastligt och självklart inte alls ett beteende som bör uppmuntras. Och några ursäkter till detta är väl antagligen inte heller på sin plats. Men följande har i alla fall hänt i hyfsat korta ordalag:
De två yngre förmågorna Peter och Jimmy har varit på semester i Turkiet med sina respektive. Och instängda på ett all inclusive-hotell hände uppenbarligen inget som var värt att skriva hem om. Själv har jag gått igenom magsjukan från helvetet med hela jäkla släkten.
Det började med att Liam spydde genom alla kroppsöppningar som finns på huvudet förutom öronen. Sedan följde samma sak i turordning med Anna, Noel, Tobbe, farmor Monica och sist men inte minst farfar Thomas som avrundade det hela med att hojta hängandes över toaletten att det kändes som att han skulle föda barn, så fruktansvärt var det. Några barn kom dock inte vad vi har märkt.
Och utöver detta stod även vår egen farmor Clary för veckans chock när hon råkade skicka följande sms till några av sina barnbarn i stället för en väninna:
"Farfar är förkyld, vädret är dåligt och jag har ont i ryggen så jag går och hänger mig i trappan nu."
Gissa om hon blev uppringd hyfsat omgående. Det visade sig dock att hon bara menade att hon skulle sträcka ut ryggen genom att hänga i trappräcket.
Jaja, slutet gott allting gott. Nu blickar vi framåt i stället. Och vad kan vara bättre än att göra det med en liten film när vår egen lilla älsklings-säl Noel får stora spelet och börjar gapa hejvilt alldeles naken på golvet… : )


1 kommentar:

Mamma sa...

Skön unge,men trots magsjuka så blev helgen lyckad love mamma