fredag 8 maj 2009

Så gubbig att man får spader!

Helvete vilken tvättäkta gubbe jag har gått och blivit alltså. I synnerhet kommer indikationer på detta när det vankas helg. Förr ville man gärna ha fullt schema på helgerna. Helst en kväll med fest och baluns. Och man ville gärna ta en fika inne i centrala Stockholm. Känna av atmosfären lite och kanske spontanshoppa en tröja eller två. Motion var det inte tu tal om.
Men nu, nu jäklar är det andra bullar. Nu ser jag redan idag fram emot att gå upp klockan sju i morgon bitti och gå 18 hål på golfbanan. Och det värsta av allt är jag ser fram emot själva motionen lika mycket som själva spelandet.
Och jag planerar och har mig för övrig tid under helgen. Vill inte ha för många bollar i luften liksom. Kanske lite grillat en av kvällarna. Gå på lördagen och småmysa lite inne på min favoritaffär ICA Maxi och botanisera i charken bland de fina köttbitarna och gosa såserna.
Söndagen får gärna ligga öppen. Inget planerat alls. Kanske tvätta bilen eller klippa gräsmattan. Gärna med en gammal handjagare så att man får lite motion också.
Herregud – säg hej till Tobbe – 57 år i december. Undrar hur det blir när jag verkligen är 57 år? Hemska tanke!

Jag och min jämnårige gode vän Stig Karlsson i matchande solglasögon känner av vårsolen i Quebec under Hockey-VM förra året.

3 kommentarer:

Hans Jimmy Wixtröm sa...

Tänk dig mig då...
Jag är lika gubbig och är 23...

Tobbe sa...

Hans: Haha. Mycket roligt. Kanske det roligaste du har skrivit på länge. Jag fnissar för mig själv här på jobbet.

Mamma sa...

Ni kommer att bli som mig , som snart är 56, fullt ös hela tiden, fortfarande, det ligger i generna, så oroa er inte.