tisdag 5 maj 2009

Det tog några hundra år…

Har under en längre tid funderat över det här med piller som gör att man går ned i vikt.
Jag menar, man kan flyga till månen och man kan bota all världens värsta sjukdomar, men man kan banne mig inte komma fram med ett simpelt piller som gör att man tappar några kilo.
Jag vet, jag vet – man bör och ska träna och äta rätt för att må bra. Men va fan – lite hjälp på traven hade väl inte skadat när det är ungar, jobb, bajsblöjor, bilköer och måsten både högt och lågt.

Men nu är det tydligen här – det receptfria bantningspillret som tillsammans med en hyfsat nyttig kost gör att kroppen inte tar till sig lika mycket fett som annars.
Är det en vågad gissning att Apotektet säljer slut på den första ransonen innan de ens hinner stava till kölapp? Kan det vara så att man på väg hem från jobbet idag ser en hundra meter lång kö av tjockisar? Det skulle se rätt lustigt ut.
Jag håller uktik men avvaktar nog med att köpa några piller eftersom jag är rädd för allt sånt där och vill försäkra mig om att ingen dör av dem innan jag testar själv…

3 kommentarer:

Mamma sa...

Tyvärr Tobbe det finns inga genvägar, Det handlar om pengar. Kämpa på som du gör.

VHC-bloggen sa...

Jag hörde att de där pillren är som antabus, fast mot fett... Då kan man lika gärna strunta i fett och socker och samtidigt spara både tid och pengar. Pengar på piller och tid på dass, haha! :)
Ha det kalas!

Tobbe sa...

VHC-bloggen: Åh fan, det hade jag ingen aning om. Låter ju läskigt som fan om det är som Antabus. Tack för tipset. Fortsätter nog att träna då : ) Suck!