söndag 5 april 2009

Proteinpåskägg och lågbudget-bilar!

Nu är det mycket här. Vi tar en sak i taget.
Igår var det festligheter på Lilla Essingen när lill-Jimpa, Leif Peter och tok-Bardell slog till med brakfest för att fira sina födelsedagar. Det blev en mycket trevlig tillställning.
Allra gladast blev Jimmy av det gigantiska påskägg som den ohyggligt sympatiske Johan Pråmell hade med sig. I påskägget låg det inte arton kilo godis, utan massvis med träningstillskott. Det var proteinbars och pulver både högt och lågt. Och Jimpa han släppte inte det där ägget på hela kvällen. Som ett litet barn gick han runt med det i famnen och tindrade med ögonen.
När vi skulle ta en taxi ner till Café Opera försökte jag få honom att lämna det där jäkla ägget i festlokalen. Men icke, ägget skulle med till Cafét.
Så mitt i natten när taxin står och väntar börjar idioten sortera om i ägget för att få igen locket. Sen hoppade han in i taxin och framme på Cafét måste personalen i garderoben ha trott att han hade fel i huvudet (vilket i och för sig stämmer) när han bad att få hänga in jackan samt ett svinstort påskägg.

Well well, det om det. Så till den andra grejen. Läste precis min Aftonbladet-kollega Lasse Anrells krönika. Och jublade högt när jag såg ingressen. Lasse hade tydligen tvingats in i Jimmys trånga Audi tillsammans med ett gäng andra sport-kollegor när de åkte till Karlstad för att se den andra SM-finalen. Och i texten kallar han Jimmys bil för lågbudget-Audi. Hahaha, hohoho. Det är ju det jag alltid har sagt. Den där Audin ska han fan vara glad att det finns en ratt i. För det är vevar till fönstren i bak och en motor som man måste varva som en galning för att ta sig uppför en enklare backe med.
Lyssna på Lasse, Jimmy. Han är en klok man. Lågbudget-Audi var ordet. : )

Jimmy sorterar om i påskägget mitt i natten:


Lasse vet vad han talar om:

Inga kommentarer: