onsdag 1 april 2009

Fan fan fan fan skit och fan! Fan, typ!

Lika bra att jag erkänner det direkt. För snart kommer det garanterat ett hånfullt inlägg från Jimpa.
Han lurade mig i morse. Så in i helvete lurade han mig. Jävla snorunge alltså. April april Tobbe är dummare än varenda sill.

Jag satt precis med telefonluren i handen och skulle ringa honom och fråga en sak. Och precis när signalen går fram så får jag ett sms på mobilen. Där står det att Johanna är gravid. Jag hann precis uppfatta det och tänka att "nämen vad i helvete" innan han svarar.
Jag frågar med lågmäld röst om det är sant. Han svarar att jo så är ju fallet. Och så säger han helt trovärdigt att "ja men vadå, du har ju två barn, jag borde väl kunna klara av ett i alla fall".
Den frågan är förvisso tveksam att svara ja på, men vid det här laget var jag totalt bortfintad.
Jag följde givetvis upp med: "Jaha, ja, okej, men är ni säkra på att ni ska behålla det?, för det är ju en ganska stor sak att skaffa barn tillsammans. Då får det ju inte finnas några tveksamheter.".

Då bryter ungjäveln ut i ett skratt och säger "A men va fan, gick du av alla på den lätta? Jag tänkte ju inte ens skicka till dig för att jag var säker på att du inte skulle gå på det.".


Satans odåga alltså. Det här ska du få igen för. Jag vet inte hur, men du ska få igen på något sätt. Och när ni väl skaffar barn så räkna inte med några hyllningar från mig.
Möjligtvis till Johanna i sådant fall. : )


Inga kommentarer: