måndag 27 april 2009

Att han vågar…

Sist ett av våra barn (den äldre då) satt i Jimmys bil skedde som bekant en smärre olycka. Liam tryckte nämligen in både enkronor och ett kreditkort i cd-spelaren i bilen i hopp om att få igång något ljud. De slutade så illa att snål-Audin var tvungen att lämnas in på verkstad för reparation av stereon.
Men nu framgår det ju klart och tydligt att det inte alls är vårt fel att barnen försöker sig på diverse klåfingerheter i farbrors bil. Titta vad jag fångade på bild så sent som denna helg. Jimmy i full färd med att lära Noel hur saker och ting fungerar i förarmiljön.
Skyll dig själv nu Jimpa, och bli inte förvånad om Noel har plockat bort både ratt och växelspak inom ett par år. Han har nämligen ärvt sin mors talang för teknikkunnande, som tur är.


2 kommentarer:

Farmor mamma sa...

Laddar inför matchen ikväll,men smälter när jag ser två av mina prinsar, jag har ju några stycken kram från farmor och mamma

Hans Jimmy Wixtröm sa...

Noel skulle aldrig göra något sådant eftersom han vet att Liams barnbidrag går oavkortat till avbetalning på stereon i 15 år till!