onsdag 4 februari 2009

Help me to help him!

Lillebror mår inte så bra just nu. Den minste alltså. Jimmy. Peter vet jag inte riktigt, han har lite ont i huvudet titt som tätt sen han kom hem från Thailand. Verkar inte vara något allvarligt dock.

Men Jimmy, den lille gynnaren. Han har ångest big time. Svårt att sova på nätterna. Nervös. Ligger och funderar. Ringer ofta på dagarna för att vädra dilemmat. Häromnatten fick han till och med rejäla värkar i vaden, som enligt utsago strålade långt upp i låret. Jag tror även att han har svårt att fokusera på saker. Ni har väl märkt att han inte har bloggat på typ fyra dagar nu. Det är inte likt honom. Inte alls. Familjens egen blogg-Hitler. Som blir rosenrasande om man inte tar sitt ansvar för bloggen.

Nej, jag är oroad för honom. Nu måste han komma fram till ett beslut.

Blir det en sprojlans Audi A4? En splittny Volkswagen CC? En brand new Volvo V50 R-Design? Eller en oöppnad Opel Insignia?
Help me, to help him, typ!

Vilken av kärrorna ska han välja?


Volkswagen CC


Audi A4 kombi


Opel Insignia


Volvo V50 R-design

9 kommentarer:

Anonym sa...

Med tanke på http://3.bp.blogspot.com/_RbTQXmfui3s/SUbqyMxCpzI/AAAAAAAAAnA/SWkYGDiubaI/s1600-h/bimporta.jpg bör han inte välja någon av bilarna i fråga då det annars kommer att se ut så här när han kommer körandes. http://www.warriorwomen.co.uk/wp-content/uploads/2007/05/overloaded-car.jpg

Jag föreslår att han köper en sån här http://4.bp.blogspot.com/_iTGXYFIkfkA/RsQ3IqWfWPI/AAAAAAAAFfQ/aJYvtVcOfn8/s400/Huge_dumper-ritemail.blogspot.com2.jpg så att han får plats med alla sina saker. Dessutom rätt mycket manligare än förslagen.

Anonym sa...

Opeln! :)

Anonym sa...

Varför köpa en bensin slukande bil i dessa tider?
För fin för en hydro eller?

Tobbe sa...

Anonym 1: Mycket bra förslag. Ska genast lägga fram den som ett alternativ till honom.

Anonym 3: Vad är en hydro? Samma som hybrid eller? Lite förvirrad här. Men ska givetvis lägga fram ditt förslag också.

Anonym sa...

Audi såklart!!!

Frey sa...

Jimmy var lite inne på pilot i inlägget ovanför. kanske denna skulle passa honom bättre? två flugor i en smäll...om än sägör

http://static.howstuffworks.com/gif/flying-car-m400.jpg

Jesper Cavallie sa...

audi a4an :)

Gluddmob sa...

Har hört att CC:n från Volkswagen är grym!
Å andra sidan lär väl elefanter flyga innan Jimmy rattar en Folkvagn. :)
Opeln är ju en Opel. Det går inte.
Står mellan Volvon och Audin, skulle jag tro. Är ganska säker på att han väljer Audin.

Anonym sa...

för jimmy räcker väl en trampebil. eller en liten jeep - elbil. min brorsson har en sådan, den går sakta och säkert också. liten kille - liten bil. eller vad säger man?