torsdag 19 februari 2009

Nu slog den till igen…

Kolla! Den obligatoriska kvart i tre-tröttheten slog till idag igen, som den alltid gör varje dag vid den här tiden. Helt plötsligt känns det som att hela jag har blivit överkörd av en bulldozer. Det känns som att huvudet ska ramla av och som att armarna med nöd och näppe klamrar sig kvar vid kroppen.

Och titta på det ena ögat. Notera hur det liksom är lite halvöppet medans det andra är helt öppet. Då vet man att kvart i tre-tröttheten slagit till igen. Den klassiska pratar vi om alltså.

Jävla tur att man ska åka till Värmland i helgen och vila upp sig. Äta mammas köttbullar och kolla på Färjestad i Löfbergs Lila. Ligga i soffan och fisa (inte bokstavligt talat kanske, eller vem vet) och slökolla på tv. Säga "du får prata med farmor om det" varje gång ungarna tjatar/skriker.
Yepp, så får det bli.

1 kommentar:

Gluddmob sa...

Det där har drabbat mig tidvis också. Mycket märklig företeelse. Just vid 14.30-14.45 sådär.
Kan gå något år när det alltid blir total utmattning på eftermiddagen, sedan släpper det ett år för att komma tillbaka igen nästa.
Det trista är att man blir så totalt jävla orkeslös. Man är ju helt oduglig till i stort sett allt. Sedan går det över bortåt 15.20. Måste va nåt med blodsockret eller nåt skit.