måndag 26 januari 2009

Vågar jag åka?

Nu har det äntligen blivit rätsida på den galet efterlängtade semestern som jag, Anna och Liam (Noel får vara hemma på grund av att han är för liten människa) ska göra med våra goda vänner Christian, Lisa och deras jämnårige son Jack.
Efter att ha varit bokade till Turkiet, på väg till Florida och inställda på Egypten blev det till slut Cypern i maj.

Cypern alltså. Dödens ö. Typ. Det var där som min mellanbror höll på att stryka med när ett gäng torpeder tyckte att han var överflödig (se bifogad bild under).
Det var där en annan polare blev drogad och rånad för några år sen.
Och nu ska jag dit. Då blir man givetvis orolig. Tänk om någon torped har svartlistat vårt efternamn och letar reda på mig där nere? Tänk om?

Nä, så funkar det väl inte i den riktiga världen. Det är nog bara på film som sådant händer. Nu tänker vi positiva tankar. Sol, bad och pina colada eller nåt.
Det här ska bli kul.
Fast om jag inte kommer hem så får du Volvon Jimmy. Du är mest gubbig av bröderna. Och du Peter får alla möbler, tv-apparater och allt annat av värde som finns i huset.
Men själva huset skiter vi i. Det är så jävla mycket lån på det ändå.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Då ses vi kanske på Cypern i maj!

Jennie

Tobbe sa...

Jennie: Absolut, bara du lovar att du inte har torpeder med dig : )

Anonym sa...

Ni tror inte att Noel kommer må sämre över att vara utan sin mamma och pappa i en vecka än att åka till Cypern?!?

Tobbe sa...

Anonym: Nej jag tror inte att Noel kommer att lida av det. Han trivs ju alldeles ypperligt med sin mormor och morfar och farmor och farfar. Dessutom är han bara fem månader när vi ska åka och det blir nog mest jobbigt för honom att vara i 30-35 graders värme och en helt annan bakteriekultur. Jag tror att han har det bättre de sex dagarna vi är borta här hemma.

lisa sa...

Vi är laddade! Kollade med Fritidsresor ang. torpeder. Det var inget vanligt förekommande på bamseklubben:)

Anna sa...

Kära "Anonym".

Alla har vi rätt att tycka och tänka, men om du så tvunget måste vädra dina åsikter om vilka val vi gör, så tycker jag att du åtminstone ska stå för dem och därmed skriva ut ditt namn.

Fast det behövs nog inte när jag tänker efter.. Vi vet ju redan vem du är. Trist bara att du måste få ut din negativitet på vår blogg.

Jag sänder dig en riktigt stor varm kram och hoppas att du snart hittar lite positiv energi i ditt liv.

Tobbe sa...

Lisa: Känns jäkligt skönt att du kollar upp såna saker åt mig. Man vill ju känna sig trygg där nere : ).
Ses snart i Sthlm.

lisa sa...

Anna: Det är ju synd om den här "Anonyma" stackaren. Tänk dig själv att behöva vara så bitter på andra människors handlingar. Vi njuter av livet och våra kära istället:)

Kramar till dig och dina killar.

Anna sa...

Lisa: Underbar är du vännen, och du har helt rätt.

Längtar tills ni kommer, nu är det inte många dagar kvar! Liam och jag har tittat på bilderna från när vi hälsade på er Schweiz och frågar varje dag när Jack kommer.

Bamse kram till dig fina!

Anonym sa...

Ni kanske borde bjuda med den där ensamna anonyma stackaren. Hon mår ju helt uppenbart dåligt av att vara hemma =) ha ha

lisa sa...

Då får du fan skicka helkroppsbild först..!
christian.