måndag 19 januari 2009

Jajajajaja…

Nu är det jävligt mycket "oj vad jag har pumpat på gymet för att se snygg ut" och "hej jag har det så grymt skönt i solen" från de hårdjobbande fotograferna i kajaken.

Förmodligen sitter 98 procent av alla som läser den här sidan i samma elände som jag. Det vill säga på jobbet med häcken full av skit som måste göras och ett väder som hämtat direkt från Murmansk.

Bitter? Nej för fan. Inte alls. Jag sitter redan förväntansfull likt en sjuåring på julafton och väntar på att få skotta fram bilen och peka finger åt några idioter som ligger och såsar i ytterfilen på Nynäsvägen på vägen hem.


Murmansk? Eller Stockholm? Same same, som de säger i fucking Thailand.

1 kommentar:

Gluddmob sa...

Jag tror faktiskt att vi bara är två procent som är kvar här i Gulag.
Varenda jävel är ju i Thailand nu. ALLA är i Thailand. Thailand hit och Thailand dit. Finanskris schminanskris! Alla är lediga och alla är i Thailand i typ 16 veckor. Jag stör mig på att alla är i Thailand. Stör mig så in i h-vete på't! JU!
Själv har jag inte haft en riktig semester sedan 2003. Då hade jag två veckor ledigt på raken från Slirren. Sedan dess har mitt liv bestått av tillstånden nyanställd, provanställd, vikarie eller frilansare. Jag har gett upp tanken på att någonsin få ha en ordentlig semester. Allt jag begär är att någon gång i livet få ha 4 veckor på raken en svensk sommar. Thailand!? Finns inte på kartan, vare sig ekonomiskt eller tidsmässigt. Stör mig så sjuuuukt på detta Thailanderiande stup i kvarten. JAG förtjänar att vara i Thailand. Jag, jag, jag, jag, jag!!!
Nä, nu var jag dum. Se där. Jag är inte bara bitter, jag är missunsam och elak också.