fredag 30 januari 2009

The glamorous life of a tvåbarnsfar!

Satt och gick igenom lite helgplaner alldeles nyss. Och insåg att det är ju inte direkt några bruncher på ett hippt hotell i city, miniweekend till Paris eller skotersafari i Åre som står på agendan. Däremot ska jag göra det här:

Ikväll: Fläskfilé med potatisgratäng. Sedan myskväll framför tv:n och hockey bockey-match i division hundra i svinkall ishall.

Lördag: Besök på ett tokfullt Junibacken med familjen. Kolla på Pippi-show och när Liam hälsar på i Karlssons hus på taket. Sedan åka hem och laga mat. Vila lite på det. Hämta den yngsta odågan till lillebror på kvällen på Arlanda (kunde du inte valt en bättre tid att landa på än 20.00 en lördag kväll, idiot?) Myskväll och sen somna med några chips i mungipan klockan 22.47.

Söndag: Tvätta och städa bilen som ser ut som efter fyra leriga etapper av Paris-Dakar Rallyt vid det här laget. Plocka ner julgransbelysningen som fortfarande hänger där ute på altanen. Spela hockeymatch ute på gården med Liam (han är domare, jag är Färjestad, i vanlig ordning). Spela två matcher i hockey bockey i division tvåhundra på kvällen. Och sen somna 22.45 eftersom det är jobb på måndag morgon igen.

Nu kanske ni tror att jag är olycklig.
Närå! Så är inte fallet. Jag skulle inte byta ut mina helgplaner mot något annat. Jag säger som min kloka fru (ibland i alla fall): Vadå, låt oss va, vi vill ha det så här.

(Noel är i farten igen och hamstrar pasta av storebror. Hungrig kille det där)

2 kommentarer:

Gluddmob sa...

Junibacken är kul! Man kan åka omkring i en stollift där och titta på gulliga saker.

Mamma sa...

Låter som en riktig mysig helg med familjen, din tid kommer. kram mamma.