lördag 29 november 2008

BB ur en annan synvinkel…

God helg vettja!
I stället för att lägga upp en massa bilder på en nyfödd bebis (det sköter de andra odågorna så bra) tänkte jag kort (nåja) redogöra för min syn på de två dagarna på BB Stockholm:

* Alla tanter som jobbar på BB är extremt smala, oavsett om de är 20 eller 60 år gamla. Det måste betyda att de inte hinner äta mellan ungarna som ploppar ut, alternativt blir livrädda över att vara tjocka för att de ser så många höggravida varje dag.

* Alla pappor (inkl jag själv) som ses i matsalen/tv-rummet har små ärr på armarna som mammorna framkallat när verkarna varit som värst. Alla tittar vi menande på varandra med en blick som säger "tja kompis, visst fan är det väl ändå LITE synd om oss också? Jo, det är det."

* När mammorna möts i samma matsal med sina små vagnar med barnen i är det inte lika menande blickar. Då är det snarare "haha, den där ungen ser ju inte klok ut. Kolla in min alltså, där snackar vi kvalitet". Samtidigt som de tänker detta säger de till varandra "nämen ååå så söt han var."

* Till sist - när fan ska de snåla jävla parkeringsbolagen ge fan i att spionera på p-platserna utanför sjukhus? Vad är grejen med det liksom? Det är väl fan ingen som åker och parkerar vid ett sjukhus för njutningens skull. Det är ju ett nödvändigt ont och ett ställe man sist av allt vill besöka. Då kan man väl få slippa komma ut och hitta en böter på 700 spänn. Som ett sista slag på käften, liksom. Där fick du din jävel, för att du inte hann springa 200 meter till parkeringsautomaten och tillbaka till bilen när din fru ser ut som att hon vill döda dig på grund av värkarna.

Jo men annars är allt bara bra, tackar som frågar…

1 kommentar:

lisa sa...

Det där med parkeringen är fan helt otroligt!!
Skäms på er Landstinget!!