fredag 31 oktober 2008

Målkung 2008.

Sms från Tobbbe 21.33
Vinst med 10-2 idag. Gick på halvfart i och med att jag varit förkyld. Men sommarträningen har gjort sitt. I år har ni ingen chans mot pappa i poängligan.
Satte fem idag och två ass. puss =)

Så vem blir då årets målkung?! Så vitt jag vet så har Tobbe alltid gått på halvfart, förutom när han får bollen. Varken han är förkyld eller inte... Jimmy passar aldrig Wixtröm. Den gamla hockeytalangen. Kommer han hållla säsongen ut? Trots läkarbesked att han är frisk som en nötkärna så känner han sig krasslig var och varannan dag.
Jag själv då. Har väl aldrig varit någon talang, Men de man inte har i klubban får man ju ha i benen, och till skillnad från Tobbe så tränar jag ju året om. Ser mig mer som en grovjobbare i det här laget Och gör jag mål så har jag väl stått i vägen när Tobbe eller Jimmy har fintat bort halva motståndarlaget och dunkar in ett skott mot målet. Men va fan det räknas ju också som poäng.
Men vad man med all säkerhet kan säga är att ingen av oss bröder skulle vara i närheten av att ta en plats i de här tröjorna.

4 kommentarer:

Jimmy sa...

otroligt manlig pose av dig Peter, lite på tå med ena skridskon host *gay* host...
tobbe ser ut som en oldtimer som borde lagt grillorna på hyllan och jag är mitt i en mening men i övrigt ser jag väll ut som en ung Peter Forsberg...

Anonym sa...

Där av Jimmy passar aldrig Wixtröm....

pappa mamma sa...

Kom igen, grabbar, farsan gjorde 5 mål på matchen igår, Peter du har fortfarande många år att stå i vägen och sätta många puckar i mål , vi stöttar dig. mamma pappa

Tobbe sa...

Fan jag ser ju ut lite som Greger Artursson när han var i toppform : )